Törölt nick
2012.04.21
|
|
0 0
1755
|
Ha kijöttök a kikötőből, egyenesen kell menni és kb.500 métert, és bal oldalt lesz a helyi vonat, kb olyan mint nálunk a HÉV. Már raktam fel róla fényképet is. Ott a megálló is, de a pénztárnál csak a helyi pénzzel lehet fizetni. A megállóval pont szemben van egy utca, amelyiken sétálva 200 méter a város központja, és ott tudtok eurot beváltani. Tunisz felé nem kell sok. A vonat kb 80 forint átszámolva Tuniszig, és karthagoig is, de az ellenkező irányban van. Pénzt vissza nem váltanak. Ha karthagoba is mentek, akkor oda több pénz is kell, mert a belépő külföldieknek elég drága. Akkor kb 30 euro kell 4 főnek, Tuniszba elég 10 az útra, kajára, italra, ajándékokra is. Szerintünk a 2 egyszerre nagyon húzós időben. Visszakeresem és beillesztem újból a HÉVről írtakat. Persze lehet menni taxival. A kikötőben lévő taxik nagyon drágák, de minél jobban eléred az állomást a taxi annál olcsóbb lesz. :) Levakarni is alig lehet őket. végül már 5 euróért is bevisznek Tuniszba, de ugye írtam mi a külömbség. A HÉV 10 max 15 percenként jár, és még élvezetes is, hiszen egy másik világot láttok.
Folytatom.... |
Előzmény: hipcat (1754)
|
|