a-b Creative Commons License 2012.04.21 0 0 1488

Eladnám tágas kecskeméti 103 m2-es, 3 szobás társasházi lakásomat, igen nyomott, 12,99 m Ft-os irányáron.

 

A lakásban a három 33, 21, 16 m2-es szoba melett konyha-étkező konyhabútorral, kamra, fürdőszoba wc-vel és sarokkáddal, és külön wc található. Van két saját parkolóhely, és egy közös biciklitároló. A bekerített udvaron több évtizedes fák vannak, saját játszótér, és egy kis kerti sütögető. A környék fiatalos, sok gyerek van, ugyanakkor nyugodt, csendes, nincs átmenő forgalom.

 

A közelben "minden" van. Vásárlási lehetőség (kisbolt 100 m, Auchan, Tesco, Decathlon ... pár száz méter), oktatás (bölcsi-ovi-iskola, középiskola, főiskola mind 2-3 km-en belül), Bagoly u-i egészségház, orvosi rendelő, fitness, uszoda. Buszmegálló a sarkon, autópályacsatlakozás 2 percre.

 

Saját villany-, hideg-/melegvízóránk, hőmennyiségmérőnk van, Központi fűtése van a lépcsőháznak, nem távfűtés. Nyáron nem kell fizetni a fűtésért, télen sem vészes, mivel elég jó a hőszigetelés. A lakást egyéni ízlés szerint könnyen át lehet alakítani, plusz szobát leválasztani, vagy akár az egész lakást kettéosztani két kisebbre, ha úgy tetszik. Ebben esetleg segíteni is tudok.

 

A lakás jó állapotban van, festés és esetleg a szőnyegpadló cseréje után költözhető, nincs lelakva. Üres, hamar költözhető.

 

Hírdetem néhány ingatlanirodán keresztül is a lakást, azonban ha a kedves vevő közvetlenül engem keres, elengedek 3 %-ot.

 

 

További információk, képek, alaprajz, elérhetőségek itt: http://ingatlan.com/6232606