Kele64pisti Creative Commons License 2012.04.20 0 0 15786

Szerbusztok!

 

Úgy látom, hogy problémák okozott több kommentelő barátunknak, hogy nem jeleztem előre, hogy a Nemzetvédelmi Bizottság kihelyezett ülést tart Kecskeméten, ahol bemutatót tartottak a médiának, illetve SLIAC-on a MACE XIII hadgyakorlat indult.

 

A Nemzetvédelmi Bizottság kihelyezett ülését a HM kommunikáció jelezte e-mail-ban. Belépésre a médián kívül, nem volt lehetőség.

A MACE XIII hadgyakorlat a

 

www.scramble.nl -n kívül a

http://eod.mil.sk/22304/prislusnici-vzdusnych-sil-sa-pripravuju-na-letecke-cvicenie-mace-xiii.php?pg=1

 

és még sok mindenhol elötte lehetett tudni. Pld. Zhord Gabi blogja.

 

Hozzáteszem, hogy a Szlovák Nemzetvédelmi Minisztérium engedélyezte egy markonyi embernek (Aranysas, Aero, HT) hogy a sajtónapra bejuthasson. A médianapra is egyik barátunk telefonálgatása után tudtunk akkreditálni.

 

A hadgyakorlat tart. A törökök a most a hétvégén érkeznek. Akárki kimehet spotterkedni, a pálya mindkét végén van lehetőség. (Ezt Zhord Gabi blogján írtam is)..

 

Nem írtam róla, de tart a Frisian Eagle hadgyakorat is 64 géppel Leuwaardenben, ahol szintén lehet spotterkedni. Ott a lehetőség. Erre szintén a Scrambe-n bukkantam. Gondolom a Lion Effortról mindeki hallott, de nem igazán ment el svédországba (oda is lehetett akkreditálni)..

 

Több hadgyakorlat nem volt, kivéve az éleslövészetet a 0 pontnál (egynapon volt Szliacsi médianappal).

 

 

Május 26-án Szolnokon családi nap

 

http://katonakhosok.kormany.hu/esemenynaptar

 

Szóval nem értem a nagy felzúdulást, meg azt sem, hogy az index forumon kívül miért nem olvassátok a többi blogot, honlapot stb. ha nem tudjátok hol van, induljatok el tőlem a linkekből..

 

http://jetbirds.gportal.hu/

 

Kele