ghepard Creative Commons License 2012.04.17 0 0 1177

Én korábban tapasztaltam hogy közepes zaj(porszívó,fúrógép) 1-2 percre felerősítette a sípolást, majd alacsonyabb szintre csillapodott, de persze igazán komoly zajnak nem mertem kitenni magam.

 

Nekem pedig 2003-tól a hangok a saját hangok segítenek sokat. Nekem hogy halljak mint a normális ember elég komoly hangerőnek kell kitennem a füleimet meg az agyamat. 2004-ben is a hangok csesztek ki velem nagyon (mint ahogy irogattam is). Akkor még nem tudtam azt mint amit ma. De akkor is a saját hangom segített sokat. Ma már tudom úgy hallgatni a zenét és egyebeket a TV nézés közben, hogy ne legyen belőle károm - legaláábis ezt tapasztalom már az év elejétől. Nem úgy mint 2004-ben, amikor 10-12 nap elég volt, hogy súlyos állapotba kerüljek......

 

Tehát a nagy hangerő jó irányba is elmozdíthat valamit, de rosszba is. HOgy ne hasson egyirányba - azért most kb fele fele arányban hallgatok normális tartásban és fejjel lefelé tartásban. Ami persze nem kényelmes, de nekem bőven megéri, zenét fejen állva is lehet hallgatni.........:))

Előzmény: Tinman (1176)