xingjian Creative Commons License 2012.04.16 0 0 1175

Az én fülzúgásom, egy ütéstől jött létre. De nem maga az ütés okozta, hanem az ütés okozta hang ugye, ami olyan mintha egy dörej sülne el közvetlen a füledben. Meg is állapították az audiológián, hogy zajártalom, mert a 8000Hz 50 db-t romlott a 4000en 30db-t. A többi frekvencián jó a hallásom ugyanolyan mint a másik fülemben. Ehhez jött hozzá a fülzúgás is. 

Sokan arra panaszkodnak, hogy nem tudják megoldani a fülzúgás problémájukat, mert nem tudják azt se mitől jött létre. Szerintem baromira nem ez a lényeg, ugyanis én pontosan tudom, hogy mitől jött létre és mégse tudok vele mit csinálni. Ráadásul azt is momndják, hogy a létrejötte utáni 3 hónapban komoly esély van a javulásra, a létrejötte után 1 héten belül már az infúzión voltam és semmit nem ért. Szóval egy biztos, tök mindegy hogy mitől jött létre és az is tök mindegy, hogy mikor kezdik kezelni, mert ugyanúgy megmarad, sőt esetemben még rosszabb is lett egy darab edzéstől.

Arra nincs valami módszer, hogy az egyszeri zajártalomtól létrejött fülzúgásból, hogy a legsanszosabb kijönni? A fülem nem romlik, mert a két évvel ezelőtti audiológia full ugyanazt az eredményt hozta mint a mosti.

Előzmény: Tinman (1172)