xingjian Creative Commons License 2012.04.12 0 0 1168

Sziasztok.

 

Már egy ideje figyelmmel kísérem a fórumot de még nem írtam ide. Viszont most akadt egy kis problémám, amiben tanácsot szeretnék kérni. 

Nekem 2 éve van fülzúgásom, de most márciusig teljesen elviselhető volt. Viszont márciusban elmentem egy edzésre (küzdősport) ahol fojtások is vannak meg minden és utána felhangosodott eléggé a fülzúgás, szóval elmentem a régi orvosomhoz aki felírt betaserc 24-et. Na most miután elkezdtem szedni a betasercet folyamatosan elindult a fülzúgásom tónusa egyre magasabbra. Halkabb nem lett de kitolta olyan frekvenciába a fülzúgásom hogy most már tényleg baromira idegesít. Az orvos azt mondja az jó ha ilyeneket csinál mert akkor látszik hogy hat. De szerintem ez nem jó, mert ha ez így marad én megőrülök ettől a magas frekvenciától.

 

Kérdésem: Ha most leállok ezzel a sz*rral akkor van esély, hogy a fülzúgásom visszatér a régi frekvenciájára? Vagy most már tök mindegy mert ha egyszer felmegy ilyen frekvenciára akkor ott állandósul is? Most szívesen leállnék a gyógyszerrel, de félek, hogy most már nem fog visszatérni az a mély hangú fúlzúgás amilyen először volt, pedig az sokkal elviselhetőbb volt. Mennyi idő amíg a gyógyszer kiürül a szervezetemből és visszamegy a keringésem a gyógyszer előtti állapotra?

 

Köszönöm mindenkinek aki válaszol.