BlueFazer Creative Commons License 2012.04.10 0 0 251337

"leraknátok a notit, mint Bálna a telefont, amikor megpróbálta elmagyarázni, hogy miért kellene, hogy egy CrossTourer legyen az álmaim motorja... :)"

 

Nem! :) Azt magyaráztam, hogy a CrossTourerSuperTenereVersys mindenben sokkal jobb, mint az LC8 ;) SZERINTEM ;) Hogy neked nem lesznek az álmaid motorjai, az már a te egyéni (önszopatós:) döntésed ;)

Kb. úgy adtad elő az LC8 "felsőbbrendűségét", mintha az összes többi motor amint 5 méternél közelebb kerül egy kátyúhoz, akkor egyből megnyaklott vázzal, elgörbült telókkal, 8-assá vált felnikkel és szálszakadt gumikkal esne ki alólad ;)

Ehhez képest nekem az rémlik, hogy amikor K-val és veled elmentünk terepezni, akkor nem jöttél fel arra a dombocskára az űber LC8 tekniccsel, amire én a KLE-vel lazán felcsettegtem ;) Pedig akkor még nem is voltak "felfújva" a telói, mert még nem is tudtam, hogy mire valók azok a bicikli szelepek a tetejükön ;) Előtte is LC8 Killer volt, de azóta, hogy fújtam a telókba, a parateleherés GS-eket is megeszi reggelire a kis drágám :D

A lényeg, hogy feladtam a győzködésed, az LC8 a TE géped! ;)

 

Peace! ;)

Előzmény: KTMSzepy (251325)