Totya3 Creative Commons License 2012.04.10 0 0 3888

Szia!

Hú, a kompenzáció, tényleg! Mi lenne velem nélküled! :) Pótoltam!

A víz visszatérőt nem tettem rá, ez szabadon választott. Sok hely lesz még a véglegesítés után, ha már túl vagyunk a szimulációkon!

 

Az SLCD-k valóban nem nyílottak meg nekem se, újra írhattam az összeset! Nem tudom mi lett velük, legutóbb másoltam őket, lehet, hogy megsérültek? Na mindegy...

 

Füst elszívás esetén nem kell más, csak a gravitációs zsalu a szívó nyíláson, megfelelően kisúlyozva. Oldalamon van kép a felépítéséről.

Az elszívó venti utáni csőszakaszba kell egy huzatszabályzó, ami állandó terhelést ad a venti kimenetének, így a fordulatszám leginkább a PWM-től fog függeni, így nem kell fordulatszám mérés.

 

A +24V-os táp külön kell a PLC-nek és a +-12V-os táp pedig az áramköröknek, valamint egy nagy +12V-os táp a DC ventilátor motornak. Csak a közös GND pontokat szabad és kell összekötni minden táp esetében!

A mA átalakítókhoz a +24V PLC táp kell, az áramköröknek a +-12V-os kistáp.

 

A MATH modulokban a DWx értékeivel számolunk. A képernyőn történő DWx változtatásakor azonnal érvényesül az új érték, nem kell betöltögetni külön!

 

A táblázat jó megoldás, hiszen magadnak kell csak feljegyezni a dolgokat. A v6b verzióban csak két értéket nem tudok megadni(nincs víz visszatérő, ez igaz),  ez nem vészes. A megjegyzésekben eldugtam, hogy melyik DW micsoda. :) 

Előzmény: Peticilin (3885)