bxpeti Creative Commons License 2012.04.09 0 0 234

Tanácsot kérnék - holott inkább esélyt kellene - szokásos és szomorú történet volt párom adta be a válást, azóta válogatott és gátlástalan szemétségek sorozata ami tépázza a család megmaradt békéjét, a gyerekek (kisfiam 7 éves lesz, a kislányok pedig 3) viselkedésén és jelenén a kettőnk csatározása súlyos sebeket ejt, amiért a szívem szakad meg - férfiember dacára sok esetben sírok miatta.

Feleségem miután a súlyos testi sértés és a kilakoltatás minden válfaját felpróbálta legutoljára a gyerekek távoltartását helyezte kilátásba. A válás folyamatban van nincs jogerős ítélet, ekkor a gyermek még szabad-a-gazda, mióta a szabad élet került kilátásba spontán és felelőtlen alkalmi kapcsolatai miatt abortuszt kellett csináltatnia, rászokott a cigire és iszik is mellette, a gyerekek nevelését a TV-re bízza (digi tv mindíg jó barát).

Hiszek benne bármennyire is kilátástalan a harc, hogy a gyermekeim egy nyugodtabb és kiegyensúlyozott jövőre érdemesek, ebben én mindent vállalnék, csak azt nem hogy nála legyenek elhelyezve pontosan a fentiekben leírtak miatt.

Tanácsot és esélyt kérek.