zbigniew Creative Commons License 2012.04.07 0 0 1302

  Eddie, a sas ismét hallatott magáról! :)

 

Nemrég készítettek vele egy interjút, amit most szabad fordításban elétek tárok! :)

 

„Azt lehet mondani, hogy véletlenül lettem síugró! Síelést tanultam, szerettem síléccel mutatványokat csinálni, pl. átugrani vele embereket, autókat és egyéb dolgokat! Miután világossá vált, hogy versenyzőként nem jutok ki a ’84-es olimpiára úgy döntöttem, hogy megpróbálom a síugrást! Lake Placidban képeztem magam, ahol jól felkészített sáncok voltak az olimpia után.”

 

„Sokszor voltam nehéz helyzetben ugrásaim során! A ruha és sisak, amit viseltem mindig melegítette a testem, az arcom, ami által a szemüvegemre lecsapódott a pára, így legtöbb esetben úgy repültem, hogy nem is láttam semmit! Ebből kifolyólag sokszor nem sikerült talpon maradnom talajfogáskor! Bevallom, nagyon nehéz volt!”

 

„Még az olimpián meghívást kaptam Los Angelesbe, egy nagyon népszerű tv show felvételére, a „Johnny Carson Show”-ra, de az igazi „sokk” azután ért, hogy visszatértem az Egyesült Királyságba! Amikor hazajöttem arra gondoltam, hogy taxival vagy busszal térek haza, kértem is a szüleim, hogy ne jöjjenek ki elém! Amikor leszállt a gép 30 rendőr köszöntött mondván, hogy segítenek nekem kijutni a repülőtérről! Amíg a vámkezelés folyt nem tudtam mi történik odakinn, csak utána láttam a tömeget, a mintegy 10 ezer embert, akik eljöttek, hogy üdvözöljenek engem! Csodálatos volt!”

 

„Az egyetlen sport, amit nézek az a női strandröplabda. Nem vagyok nagy sportrajongó, nem nézek túl sokat a tévében. Remélem a brit sportolók házigazdaként megmutatják legjobb formájukat a londoni olimpián és azt is remélem, hogy nem leszünk semmilyen dopping illetve egyéb botrányok részesei, melyek elpusztítanák a sport szépségét!”

 

„11 évvel ezelőtt írtam alá egy szerződést, hogy filmet készítsenek a karrieremről, de eddig a dolgok nagyon lassan folynak! Kezdetben Steve Coogan játszotta volna el a szerepem, aki azonban visszalépett a forgatástól! 18 hónappal ezelőtt a film készítői ismét kapcsolatba léptek velem és azt mondták, hogy a Harry Potterben is szereplő Ruper Grint fogja játszani a főszerepet! Remélem, hogy a film hamarosan elkészül!”