Rejtélyvadász Creative Commons License 2012.04.02 0 0 1558

 

 

" talán lassan mindenki megérti, hogy miről is volt szó: "

 

Kedves emem!

 

Amit beidéztél fordítást, eddigi meggyőződésemet erősíti. Hogy miért?

 

"...A nagy tét miatt a 170 fős Opera csapat több tagja is azt szerette volna, ha csak később, egy alaposabb hibakeresés után publikálják az eredményeket, mások azonban nem értettek egyet, mondván az eredmény közzététele más csoportok bevonását is lehetővé teszi...."

 

" mondta Luca Stanco, az Opera csapat tagja."  - ez teljesen normális állásfoglalás.

 

 

 

"Megpróbáltunk minden lehetséges magyarázatot megtalálni" - mondta a bejelentéskor Ereditato professzor. "Hibákat akartunk találni, egyszerű hibákat, összetettebb hibákat, vagy súlyos hatásokat, de nem találtunk. Amikor az ember nem talál semmit, akkor kénytelen azt mondani, hogy most már ki kell állni, hogy tüzetes vizsgálatot kérjen a közösségtől"

 

Teljesen felelős vezetőként viselkedett Eredidato professzor. Akkor kívánta közétenni az eredményt, amikor már minden oldalról igaznak bizonyult a kísérlet eredménye.

 

".....Rengeteg kritikát kaptunk" - reagált Stanco....."

 

".....az eredmény túlságosan előzetes......"

 

 

  Tehát rengeteg kritikát kaptak.......miért?  Amiért nyílvánosságra hozták?

 

 

Az eredmény túlságosan előzetes......ez számomra értelmezhetetlen, miután a kísérlet megismétlése és  több hónapos ellenörzés után történt a bejelentés.

 

A szavazás nem az eredményről, hanem arról szólt, hogy nyílvánosságra hozzák, vagy nem.....

 

 

"....Az együttműködésen belüli konfliktusok odáig fajultak, hogy március 28-án az Opera tagjai szavazást tartottak Ereditato további támogatásáról, aki gyakorlatilag az együttműködés arca volt a közvélemény felé....."

 

Tehát Ereditato nem működött együtt az eredmény megváltoztatásába......tehát összeférhetetlen személy. Ezekben a magyarázatokban szó nincs a kísérlet helytelenségéről, csupán személyeskedés folyik.....

 

De volt már ilyen a világ történelemben.........

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Előzmény: emem (1557)