virágosmező Creative Commons License 2012.03.31 0 0 1165

Nekem is pattog a fülem ha nyelek. (Október óta cseng mindkét fülem, és azóta van, hogy ha nyelek egy kattanó hangot hallok, volt , hogy csak az egyik, fülemben, most mindkettőben hallom )  
pl. , ha olyan helyen voltam, hogy a zaj körülöttem elnyomta a fülzúgást, kezdetben volt, hogy abban reménykedtem, hogy esetleg már nem is zúg, és akkor nyeltem egyet, és még mindig "ilyen" volt, ebből tudtam, hogy még a zúgás is biztosan megvan.

 Ha neked sikerül ezzel kapcsolatban kiderítened valamit, majd megírod ide? Én már bejártam az orvosoknál a köreimet, ezt nem említettem, illetve legutoljára  mondtam az orvosnak, mikroszkóppal belenézett a füleimbe, és aztmondta rendben van.  Viszont most elgondolkodtattál lehet érdemesebb lenne ennek utánajárni jobban!

 

Füldugót bulizni vinni Ohropax nevűt ajánlok, ez rózsaszín-testszínű én ezt viszem magammal. A Dm-ben lehet venni, először lekell róla szedni azt a rózsaszín vattát, és alatta viaszból egy formázható kevésbé rózsaszínes füldugó van, szerintem egyáltalán nem gáz. Sőt szerintem egy átlátszó szilikonos jobban is észrevehető volna.