Vargham Creative Commons License 2012.03.30 0 0 972

Sziasztok!

Még sosem írtam ide, nem is volt szükség rá. De látom, már rég volt hozzászólás. Kezd kikopni a használatból ez a készülék?

Vodafone 845, teljesen gyári állapotban. 2010 augusztustól használtam eléggé aktívan, GPS track, autós navigáció, zenehallgatás, email és net böngészés. A kijelző kis méretén kívül elégedett voltam vele, semmi probléma nem adódott. Egy hete új telefonom van, ezt megkapta a feleségem. Hard reset, minden a gyári alapállapotba került. Telefon konfigurálása megtörtént, szoftveresen rendben is van. A feleségem jóval kevésbé használja. Főleg telefonálás, néha zenehallgatás, és nagy ritkán GPS. Az egy hét alatt többször beragadt a headset csatlakozója, vagyis hiába húzta ki, a telefon továbbra is azt hitte, hogy be van dugva. Ilyenkor nem lehet vele telefonálni, mert a hangot a fülesre küldené... 10x ki-be után helyrejött, de legközelebb megint nem volt jó. A másik pedig az itt is említett SIM kártya hiba. A telefon úgy néz ki, mint ami működik, csak telefonálni nem lehet vele. :-( Akksi ki, SIM megmozgat, telefon egy darabig jó. Bár néha újraindításkor is helyrejön, úgyhogy nem vagyok benne biztos, hogy tényleg a SIM kontakthibás. Sajnos a telefon nem jelzi, hogy éppen nem működik, csak a hívó félnek mondja a központ, hogy ki van kapcsolva...

Találtatok már erre megoldást? Beleolvastam a fórumba, és nem találtam ilyesmit. Ha esetleg elkerülte a figyelmemet, akkor az is elég, ha linkelitek a hozászólást. Köszönöm.

Előzmény: basaja (971)