pappito Creative Commons License 2012.03.29 0 0 1006

hm, itt 10 évalatt volt 9 vadászbaleset (vagy fordítva, mindegy, kb évente egy) pedig itt aztán nem kunszt vadászfegyverhez jutni és állami területen fizetni sem kell az elejtett vadért, sőt, engedély se kell (kell, de ingyenes, elküldik mélben)

 

itt ami emlős az erdőben van az vadászható (eredetileg valami denevéren kívül nem volt itt emlős) és a szarvas, őz az kártevőként van számontartva (egyébként tenyésztik őket a húsukért, de azok persze el vannak kerítve )ide minden jószágot úgy hoztak hajóval, persze ellensége nincs, kaja és víz viszont bőséggel, nem csoda, hogy elszaporodtak, annyira, hgoy állami ritkítókat kellett alkalmazni. (erről bővebben)

A disznóra kimennek késsel-kutyával, szarvasra-őzre rendszeresen járnak, itt a vadászathoz nem kapcsolódik az az ostoba részegpárttitkár fogalom és ha a magánterületedre bekódorog a vad, akkor azzal azt csinálsz amit akarsz, senki számon nem kérheti, ha nem kínzod. (csak ostoba kékharisnyák gondolják, hogy a vadászat állatkínzás vagy az ölés öröme, de ezt hagyjuk)

 

Az állam tapsol-örül ha kilövöldözöd a saját költségedre a vadakat, annál kevesebb kárt okoznak az erdőkben és a mezőgazdaságnak. A déli szigeten minden évben van nagy lakossági nyúlirtó akció akkor harmicezer nyulat és hare-t lőnek ki egy hétvége alatt, komoly társadalmi esemény, a farmerek hordják a teát meg a sütit - az ő földjeiket teszi tönkre a nyuszi.

 

lehet menni kacsára, kanadai lúdra meg van még pár nem őshonos madár, ott asszem van bag limit meg viziszárnyasra azt hiszem kell venni valami szezonra szóló engedélyt is (meg csak steel-el lehet vízközelben)

 

nem kell mindent agyonszabályozni viszont a törvényeket meg be kell tartani és a vadak nem fogják, úgyhogy az embereknek kell. (itt egy magán vadászbiznic, ez meg az állami hivatal)

 

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (977)