ghepard Creative Commons License 2012.03.27 0 0 1156

Szerintem viszont közvetlenül is hat. Elég ha mondjuk kézre állsz - akkora átrendeződés folyik akkor a testben, hogy szinte egymagában mindent megmozgat. Hogy jobb lesz ettől ez az, na az megint más kérdés. Eddig úgy vettem észre, hogy szinte mindent jobb működésre serkent. Tavaly decemberben lettek ilyen gondolataim. Már nem is tudom miért, TV nézés közben (ágyban nézem fekve) lehajoltam fejjel az ágy mellé és úgy maradtam 2-3 percig. Mikor felnéztem a TV-re, nagyon kiélesedett képet láttam és elgondolkodtam, hogy miért. Már  több, mint 3 éve a látásommal is foglalkozom, hogy egyre csak javuljon, még így 60 évesen is. Aztán egyre többet és többféle lefelé irányuló dolgot próbálgattam - de úgy általában minden irányt. Nem is olyan sok nap után észrevettem, hogy valahogy  egyre messzebbre tudok elmenni a mindennapi mérésemnél a melóba. Mérem, hogy mennyit tudok elmenni 3 levegővétellel. Ez nem lehetett véletlen. Számomra egész hihetetlen meszire el tudtam menni minden nehézség nélkül..

 

Én TV nézés közben se fekszem mint a halott, hanem izgek mozgok ezzel azzal, kis kilengésekkel - a legkisebb energiával. Ez mozgásban tartja az izmaimat és olyan nyugtató, pihentető is egyben. Észrevettem, egy bizonyos szintig lehet olyan mozgásokat végezni, amitől nemhogy gyorsabban, hanem még 2-3 pulzussal lassabban is fog verni a szív - ami először egész meghökkentőleg hatott. Ha gyorsabbak lesznek a mozgások, rezgések, nagyobb energát igényelnek, ami már megemeli a pulzust is.

 

Nagyon féltem attól, hogyha megint fogok fülhallgatót használni, akkor fülzúgásom lesz megint, egy kettőre fülgyulladást fog előidézni, fejfájást és az ezzel járó rossz közérzetet. De eddig legnagyobb meglepetésemre ennek semmi jele, pedig figyelek mint az ablakos, hogy változik e valami. Nem tudom, mit hoz a jövő, de most nagyon élvezem a hangokat, amiket tisztán hallok, élvezem a zenét. Ezek nekem ismeretlen dolgok és azt hiszem, hogy ezek a rezgések a szemeimet is javítani fogják  - ezért is vágtam bele az év elején........

 

Előzmény: Tinman (1153)