paranormális Creative Commons License 2012.03.26 0 0 514

Az ügyvéd szerint csapdába csalták a Mészáros testvéreket

 

Pénzügyi érdekekből próbálják rákenni a Baunok házaspár meggyilkolását a Mészáros testvérekre - állítja dr. Tasi Judit. Az ügyvéd maga kezdett nyomozásba.

 

Értetlenül áll dr. Tasi Judit a Baunok gyilkosságban eljáró nyomozóhatóság hallgatása előtt. Mint ismeretes: a házaspár tavaly november 17-én tűnt el szandaszőlősi otthonából, három héttel később megtalálták maradványaikat egy újszászi kútban.

 

M. Bélát december 5-én vették őrizetbe, H. Szabolcsot és Mészáros Tibort december 9-én. Az ügyvéd azt állítja: azóta nem történik előrelépés. Nincsenek kihallgatások, és semmilyen irányvonalat nem kapnak a védők, pedig legalább 15 szakértőt kirendeltek. Ezért saját maga kezdett nyomozásba.

 

– A Mészáros testvérek műfüves pályák építésével foglalkoztak. Több pályázaton nyertek, amivel érdekeket sértettek. Sajnos besétáltak a csapdába - állítja az ügyvéd. Szerinte az ügy hemzseg a furcsaságoktól. A napokban M. Bélát az ő tudta nélkül átszállították Szolnokról a kecskeméti börtönbe.

 

– Minden kapcsolattartást megtiltott a családjával az ügyész. Havonta egyszer kaphat csak csomagot. Kecskeméten én is ritkán tudom látogatni. Valószínűleg ilyen eszközökkel próbálják megtörni - vélekedik dr. Tasi Judit. A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Főügyészség a Borsnak azzal indokolta a kapcsolattartás megtiltását, hogy a büntetőeljárás eredményességét veszélyezteti, ha a gyanúsított kommunikál a hozzátartozókkal.

 

A védő hozzáfűzte: a Baunok-ügy aktái, amelyeket december 16-án elloptak az autójából, azóta sem kerültek elő, ahogyan a telefonja sem. A rendőrség megszüntette az eljárást azzal, hogy az elkövető ismeretlen.

 

G. J.

 

(borsonline.hu)