Deemami Creative Commons License 2012.03.25 0 0 2854

A többi értékemet is figyelembe véve az már tény, hogy súlyos toxémiám volt. A vérvétellel kapcsolatban, a születésük napján több is volt, de csak a nap van jegyezve, az időpont nem.

A bíróság által kirendelt szakértő írta le, hogy a kórházban meglévő illetve gondolom általam leadott UH leletek alapján már korábban is retardáltak voltak a gyerekek. Csak ezt konkrétan nem tűntették fel, csak a méreteket. Mondani nekem folyton azt mondták, hogy minden rendben. A vérnyomásom csak "24" órát mérték, amikor rajtam volt a gép, egyéb feljegyzések nincsenek róla. A súlygyarapodásomról meg egyáltalán semmi.

Felvételkor csináltak CTG-t, de csak akkor és csak 4 nappal később, pedig a szakmai protokoll súlyos (akár középsúlyos) preeclampsiánál,  IVF ikerterhességnél napi CTG ellenőrzést ír elő. Főként retardált magzatok esetén.

Nem célom nekem a minden áron nyerés, szeretnék tisztán látni és úgy megnyerni a pert, hogy valóban nekem van igazam.

Eddig (7év alatt) senki még csak meg sem említette, hogy a gyereknek rendellenesen fejlődött volna az agya, minden esetben azt mondták, hogy oxigénhiányos kisgyermek.

Egyébként chronikus foetalis distress is szerepel a papíron. Esetleg ez mit is jelent pontosan? A chronkus-t értem, a foetalis a magzati... de mi a distress? Több tényezős?

Saját szakértőnk amúgy nincs.Nem tudom, mennyire lenne értelme.

A per előtt egy szakértő már kimondta, hogy hibázott a kórház és hogy igenis a gyerek nem ilyen súlyos állapotban jött volna világra, ha hamarabb megcsasziznak, de ő nem fejtegette azt, hogy egy 35. hetes koraszülöttnél esetlegesen az agy ilyen szinten rendellenesen fejlődhetne - vagyis hogy a PVL az nem az oxigénhiány eredménye, hanem a fejl.rendelenésségé- ezért kutatok ezután.

Ha már megvolt a találka, talán elárulom Nektek, kit kerestem fel a gondunkkal, nagyon-nagyon kíváncsi vagyok a véleményére, főleg, hogy leírja-e nekem. Nagyon nagy koponya, elismert orvos, vezető pozicíóban. Hát, reménykedek.

 

Előzmény: Mikolt (2853)