evee Creative Commons License 2012.03.25 0 0 831

Igy van, van itt mindenfele, kinek mi tetszik :)))) en idaig Texasban eltem meg most par honapja Washingtonban, az utobbi jobban bejon :)

 

A nagy szigeten ami nagyon tetszett, hogy sokfele az eghajlat egy szigeten belul. A Kona oldal meleg napos es kopar, a Hilo oldal esos es burjanzo esoerdok vannak. Nagyon tetszett a vulkanos nemzeti park, illetve a csillagvizsgalo a Mauna Kea-n. Hilo oldalon van egy scenic road ami nagyon szep, illetve a botanikus kert is nagyon szep volt. Konatol eszakra volt a szallasunk Waikoloa village-ben, a hotel eszmeletlen volt, eletemben nem voltam meg ilyenben (Hilton 5*). Nagyon tetszett a Kealakekua bay, ahol bereltunk kajakot atlapatoltunk az obol tuloldalara ami szerintem szarazfoldon nem is kozelitheto meg. Mikozben lapatoltunk a kajakon delfinek ugraltak korulottunk!!! Es az obol tuloldalan nagyon jot snorkeleztunk. Atvezetni a Saddle Roadon a sziget egyik oldalarol a masikra szinten egy elmeny volt, engem a termeszet szepsege es sokoldalusaga teljesen lenyugozott! Kona is hangulatos kisvaros, sikerult valami helyi kis musort is kifogni ami a vasaron volt. Ja es shaved ice-t mindenkepp egyetek. En mindennap ettem, a vegen mar kettesevel es rosszul voltam tole :DDDD

https://picasaweb.google.com/101656004700566819964/BigIslandHI#

itt vannak kepek ha erdekel, de eloben sokkkkkal szebb minden!! Snorkelezest semmikepp ne hagyjatok ki, az egyik legjobb dolog a szigeten/szigeteken. Meg el lehet menni balnanezesre is nekem az kimaradt kicsit sajnalom, majd legkozelebb.

 

 

 

 

Előzmény: hau'oli (827)