Eraa* Creative Commons License 2012.03.24 0 0 43854

Ne akard a szaporítók táborát erősíteni, bízzuk a kiskutyagyártást tenyésztőkre, akik tapasztaltak, tudják mikor mire van szükség. Ha mindent szükséges vizsgálatot elvégeztetnél, beszereznéd a szükséges dolgokat, akkor első körben egy nagy minuszt realizálnál. Persze egyszerű módon is lehetnek kutyuk, ezeket viszont szaporítóknak hívjuk.

http://olcsokutya.info/index.php?option=com_content&view=article&id=5:ki-is-a-tenyeszt-valojaban-&catid=8:szaporito-kontra-tenyeszt&Itemid=15 

 

Az ivartalanítással kapcsolatban is szerintem olvass egy kicsit még, hogy miért is jó ez, mennyi mindentől tudod megóvni a kutyusod. Rengeteg orvosi cikk, publikáció van. Sajnos tényleg nagyon nehezen veszi rá magát az ember, hogy műtétnek tegyük ki a kutyánkat (tapasztalat..) és ott vannak az anyagiak is, hisz nem egy olcsó dologról beszélünk, de amennyi daganatos megbetegedés megelőzhető vele, az nagyon is "vonzó", hisz ki akar a kutyájának rosszat?! Ne hidd el a sok tévhitet, hogy meghíznak, nagy nyoma marad a műtétnek (nekünk 2 szuka kutyánk van, egyiknek se látszik semmi), nem tudják tartani a vizeletet stb. Nem igazak, tévhitek, de olvass utána, és mérlegelj :)

 

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: Ludmilla. (43845)