Mr Spock Creative Commons License 2012.03.23 0 0 13377

Persze, tudom. Én Mr. Spock koncepciójáról írtam: aki otthon szül, annak -és a kisbabájának - tilos legyen segíteni, adott esetben tilos legyen megmenteni az életét.

 

Egy picit kitekerted a nyakat annak amit mondtam. Mi is a jo magyar szo erre.....sarkitottad?

Talan rosszul ertelmezted? Nem tudom melyik, de teljesen mindegy, mert en igy, egy ilyent soha nem mondtam/irtam/gondoltam. Az elozo hsz.-ben eleg tisztan kifejezem a velemenyemet.

 

Mert mondjuk ha Kiss 33 Jolan terhes, otthon ul, regi jo baratnoje Nagy 33 Jolan latogatja, mikozben Kiss hirtelen elkezd vajudni, es mivel ez a 34. gyereke (csakhogy belevigyek egy kis abszurditast) nagyon gyorsan megy a szules, nincs is ido arra hogy hivja a mentoket, vagy akarhogy eljusson egy korhazba. De talan nem is akar. Mindegy.Nagy 33 nyugodtan segithet, eletet menthet ha tud. NA DE, ez egeszen addig igaz, amig ez veletlenul igy jott ki.

 

Tehat nem "tilos eletet menteni", ez egy elegge abszurd vád, hogy en ezt mondtam volna. Amit mondtam, es most is mondok, hogy torvenyeknek van joga szabalyozni, hogy ki, hogyan, milyen korulmenyek kozott segedkezhet szulesnel. Mint ahogy ahhoz is van joga, hogy azt szabalyozza, hogy Nagy 33 ne vaghasson bele a testedbe es a konyha-asztalon kivegye a vakbeledet. Gondolom ezen sem vitatkoznal.

 

 

 

 

 

Előzmény: Dogfüggő (13316)