7du Creative Commons License 2012.03.22 0 0 338

Rügen szigeteki fotót még nem kaptam email címemre, de kérdéseket igen, ezekre válaszolok :

 

1. Kirchoff második törvényénél elvesztettem a PTT-s vonalat, azután csak kinlódtam, szerencsére bukni nem buktam, de határeset voltam : Kösz Hirling, Nagy Pista, Tóth András, Neper stb.

2. Az illető tanárnőt éjfél után nagy levegővétellel felkértem táncolni, ma már lazán lekezelném, de akkor sokkhatásként ért, hogy rámnyomta a mellét, persze vídia keménységű lettem és k. bénán kérdeztem a folytatásról, amire nem volt a válasz. Érettségi után gondolkoztam, hogy rámozdulok, de az egyik germán unokatestvéremmel egy VW Kafer-er lerobogtunk a bulgár napospartra és csak szeptemberben kerültünk elő, akkor már nem érdekelt. Egyébként jó 15 évvel később a Kapolyi miniszter szeretőjének a házibuliján összefutottam a PTT egy korábbi szupermacsójával, állítása szerint neki megvolt. Nőügyileg még valami : a 60-as 70-es évek szupermacsója, Bródy János is PTT-s volt (face to face egy öntellt szemita pöcs), barátnője egy tényleg szuper bombázó volt. Nekem is megvolt csak 20 év késéssel, még akkor is jó nő volt. Ti is ismeritek, mert akkoriban egy nagy cég szóvivője volt, és kétnaponta minden TV hiradót telesírt. Ez a buksza az 50-edik születésnapjára az összes korábbi szeretőjét meghívta, volt ott főpolgármester, köztársasági elnök, képviselő (több is), frakcióvezető, Oscar díjas filmrendező, Bródy,... az aktuális férje stb. és én.

3. Én már elsőben is álltam a Szekér szőnyegének a szélén, a Postánétól akkor kaptam az intőket, amikor ig.h. volt : tornaszerelés a tűzcsapban, meztelen nő a falújságon, igazolatlan órák százai a filmmúzeumban, műhelygyakorlat bojkottálása, túl nagy kokárdaviselet, jelvény a farmer hátsó zsebén, eltűnés az osztálykirándulásról stb.

4. Tanáraim osztályzása : Bornyi 5+, Hirling 5, Ampo 5, Postáné 4, Kurinyec 2, Fröchlich -1,

5. A PJT = Polgári Jogi Társaság, az enyém volt a Controll 20%-a. Ez olyasmi volt, mint ma a Bt. Én már 1978-ban a versenyszférában bontottam a szocializmust.

 

Szóval lesz fotó vagy nem ?