tºm Creative Commons License 2012.03.21 0 0 4064

Sziasztok,

 

Ma csuda jó dolgok történnek. Reggel lenn voltam a tárolómba, és 4 hónap után láttam a tárolómban: volt fény ! Ezen a fórumon is szeretném megköszönni, hogy ilyen gyorsan e roppant bonyolult üzemeltetési feladatot el tudott látni a Faraone ! Épp csak szóltam nekik és 3 hónapra rá már meg is csinálták az izzótest cseréjét ! Ha még hozzá vesztük a nagy tisztaságot is amiért fizetünk, a takarítás minőségtelenségét, akkor szerintem nem éri meg azzal szembe hogy ugyan annyit fizetek, mint előttük. Ebben a tekintetben visszasírom a Mekdant. Hál isten ők már kivonultak tőlünk, de nem vagyok biztos , hogy a Faraone-al megoldódott a kérdés végérvényesen.

 

A kocsimból csöpögött a motorolaj, és kb 30cm átmérőjű foltot eredményezett a műgyantán a mélygarázsban a vonalaim között. Megcsináltattam a kocsit, és ma feltakarítottam a foltot, mert amikor volt a garázs takarítás, nem mentek a rá gépükkel, gondolom azért hogy nehogy tönkremenjen az! De tök mindegy , mert tök mocsok az egész garázs megint.

 

Játszótér:

 

Mi kb 2-3 hete próbáltunk bejutni kislányommal (sr1-es csapat), és miközben szembesültünk vele, hogy be van zárva minden, és a kód sem megy, eközben egy feltehetőleg sr2-es hölgy sétált telefonálva a játszótér előtti úton. Megállt tőlünk nem messze, minket nézett , és telefonjába jól hallhatóan a következőt mondta: "... megint itt vannak ...  .....próbálnak bejutni a lakópart területére......  a nyitogatják az ajtókat, próbálgatják a kódokat, biztos át is fognak nyúlni...  ... szerinted a közös képveiselőt, vagy a rendőrséget hívjam ki ....   "



Ebből arra a következtetésre jutottam, hogy hagyjuk, innen ki vagyunk zárva.. Nemsokkal később itt olvastam is, hogy bizony igen.

Ezért a feltételezett kicsinyes hozzáállás végett gondoltam, hogy a végén még egyesével ellenőrizgetni is fogjátok a gyerekeket. Ebből viszont tutira nem kérünk, ha így lesz.



Sokkal értelmesebb volna egy közös megoldás, mint pénzel sarcolni az SR1,3 játszó gyerek szüleit, akik vagy fognak vagy nem, mert beengedik egymást stb. (a kedves hölgy meg hívogathatja a rendőröket, mert belógott valaki)

De tartok tőle, hogy közös megoldás nem lesz. Nagyon csodálkoznék ha igen!

De ha fizetni kell gyerekenként akkor legyen benne valami szolgáltatás is. Például valaki lesöpri hetente a kavicsot. (tavaly ilyen elvétve (inkább se) fordult elő)

Vagy fizessen mindenki! Az SR2-es gyerekek is! És ebből a közös kalapból tartsátok fenn és üzemeltessétek, akkor volna rá közös érdek, és mindenki tesz hozzá. És talán így nem engednék be egymást a szülők se.

 

Üdv