Dogfüggő Creative Commons License 2012.03.21 0 0 13276

vannak torvenyek amik azt szabalyozzak hogy emberek mit hol csinalhatnak es hol nem.

 

Olyan törvény épeszű társadalomban nincs, amely olyasminek jelöl ki kötelező helyszínt, ami az akaratunktól függetlenül történik. Láttál már tüsszentésre kijelölt helyiséget? Vagy büntethető valahol az utcai elszédülés?

Sőt, ha már a vizelős példát hoztad: ha valaki rosszul lesz, és eközben történik meg a dolog, akkor senkinek sem jutna eszébe szabálysértési díjat fizettetni vele.

 

ez egy jogi kerdes, nem orvosi.

 

Ugye-ugye? Ezt mondtam én is, ezért nem jelent többet a nőgyógyászi vélemény, mint a fűszeresi.

 

Tudtommal nincs olyan torveny ami megtiltana egy nonek, hogy kimenjen a kukoricafoldre, leguggoljon es ott szulje meg a gyerekét.

 

Hát persze, ez volt a kiindulási pont. Erre mondtad te, hogy "azt nem mondtam, hogy okay, csak azt, hogy így van". Ezért beszélünk most arról, hogy szerinted akkor ez nem oké-e, és mégis hogyan lehetne másképp.

 

Probalj tiz gyilkossag helyszinen lenni ugy, hogy senki mas nincs ott, de ellened sincs semmi tobb a puszta jelenleteden es az ujjlenyomataidon kivul :).

 

A fő különbség, hogy ott egy (tíz) bűncselekményről lenne szó, amelynek a tettesét keresik; az anyának viszont, mint immár sokadszorra is leszögeztük, joga van otthon szülni, tehát ott nincs bűncselekmény.

Ha tíz palacsintasütésnél vagy jelen, akkor sem visznek el, ha ott az ujjlenyomatod.

 

Ez megoldhato egyket esetben, de rendszert csinalni ebbol lehetetlen.

 

Ezt mire írtad?

 

Az utolsó bekezdésre mindjárt válaszolok.

Előzmény: Mr Spock (13274)