Sziasztok!
Most írok ide először.
Azért kapcsolódtam be hozzátok, mert engem is nagyon érdekel a Bányakórház.
Szeretnék minél több információt gyűjteni róla.
Az épület szépsége nagy kár, hogy romba dől és az a száz év, amit őriz a falain belül. Ezt felszínre kellene inkább hozni, példát mutatva ezzel az utókornak! A kórház mivolta is megérdemelné a tenyerünkön hordozó és csodával, megbecsüléssel való rátekintést! Én ezt teszem! És nagy örömmel tölt el, hogy rajtam kívül még sok más intelligens és érző, hagyomány tisztelő, a történelmet tisztelettel idéző embert.
Mentőszakápoló vagyok és a Vas László Egészségügyi Szakközépiskolában érettségiztem, természetesen Egészségügyi orientált képzés keretein belül. Tanáraim, jelenlegi kolléganőim, ismerőseim és persze Édesanyám nagyon sokat meséltek, mesélnek nekem a Kórházról, ami azt gondolom, (a mostani Szent Borbála Kórházzal szemben is ) joggal viselheti a nagy betűs Kórház nevet!!!
Egy biztos! Ha egyszer megnyerem a Lottót, ezt itt és most ígérem meg minden érző lelkű és a szememben tiszteletet érdemlő Fórumozónak, hogy MEGVÁSÁROLOM A BÁNYAKÓRHÁZAT ÉS FELÚJÍTTATOM!!! ÚJRA KÓRHÁZ LESZ BELŐLE!!!
Ha bármilyen archív kép, video, történet, stb, stb... a birtokotokba kerülne róla vagy van is, kérlek Benneteketek, osszátok meg velem!
E - mail: agica104@indamail.hu
Minden érdekel!