kakkuktojas Creative Commons License 2012.03.20 0 0 7010

Hali Hagyma50


Nincs probléma az elìràssal, tulajdonképpen csak azt akartam tudatni, hogy szàndèkosan vàlasztottam ìgy (nickben minden megengedett) nem elìràs. Ebben a fòrumban szinte nincs is jelentősége. Sokkal inkàbb màs jàtékokban ahol sok buta és a csalò, màsikat lejàratò ember fordul meg, ott màr fontos tèged pontosan, hogy is hìvnak mert sokszor regizetlenűl ellopjàk a nickedet és az alatt lejàratnak téged.
Pataky kontra Ihàsz suli:) ez nekem annak idején mindig talàny volt mert a Patakys tanàrok mentek az Ihàszba vagy fordìtva Ihàszosok a Patakyba. Igy pl.a Mihàlyi Sàndor is tanìtott, sőt ha jòl emlékszem igazgatò vagy helyettes is volt a Patakyban, később politikus  is polg.mest. jelőlt vagy valami ilyesmi is volt. Magyart tanìtott, kicsit sötèt karikàs szemü, alacsonyabb ember. Nem nagyon csìptem mert mert azon  tanàrok közé tartozott akik arra „pislantottak amerre a szèl fùj“. Hegedűs Péter igazgatò is ezekhez tartozott. A karakter tanàrokat pl.az édesapàdat bùcsùztatò Medgyesi Kàrolyt aki nekem növény és àllattant tanìtott jobban szerettem, pedig sok körmöst kaptam tőle a vonalzòval .-))) Volt egy idősebb, szemüveges matek tanàr is (őt is csìptem) sajna nevère nem emlékszem.  4.-5. oszt.-ban Szabados Jenő kicsit köpcös, kopasz tanàr volt az oszt.főnököm. Szeretem volna én is Boczkò tanàr ùrhoz kerülni, mivel az màr csalàdi tradiciò lett volna, de nem jött össze.

Amit Tőled szeretnék kérdezni: Dzsudzsu ? ki is ő ? - neve nagyon ismerős nekem, mintha nàlunk is lett volna egy tornatanàr akit igy hìvtunk, de az évek elteltével valahogy nem emlékszem pontosan.
A Liget utca 40 - Ònodi utca sarki hàzròl pont én tettem fel képet, ha visszalapozol a 6422 es ben van. Èn csak a rendes „Torockò étterem“-re emlékszem ami a Martinovics tér – Romàn utca sarkàn van. Erről is tettem fel képet a 6453 ban. Ugyanis faterom ùgy talàlta, ott csinàltàk a legjobb tùròscsùszàt ezért, ha erre jött étvàgyunk akkor odajàrtunk. Èppenùgy mint pl. resztelt màjat  pedig a Vaspàlya utcai „Négy szürke“ kis étteremben ettünk. Régen a Lefkovics fagyis (6465 ös)  ebben az utcàban volt. Ezenkivül még az „Aranykerék“-be „Harmat ètterem“ „régi Magdi presszò“-ba(Kőrösin),“ Magyar Falu“-ba jàrtunk.
Nincs Ihàszos suliròl kinti képed (maga az épületről ) ? Ha igen, tedd fel lègyszi !
Ihàsz utcàròl nekem csak annyi,hogy odajàrtam a csoki gyàr òvodàjàba vagy 3 hònapig .-)) aztàn kivettek mert nem bìrtam. Ott taliztam előszőr Dràhbik Gyurkàval, aki ismerkedés gyanànt mindjàrt el is vette tőlem a sìpomat .-))))) Késöbb a Budapesti Keksz és Ostyagyàrban is dolgoztam 1 évet. Ennyit a meredek Ihàsz utcàròl.-)
üdv Békésre

Előzmény: hagyma50 (7009)