Mr Spock Creative Commons License 2012.03.18 0 0 13247

A kérdés, amiről szó van - márminthogy helyes-e, ha az egészséges nők szabadon választhatják az otthonszülést - nem igazán orvosi természetű.

 

A tema nem is errol szol. Egészséges nők JOGÁT senki nem veheti el, hogy ott szuljon ahol akar. A kerdes a szakember joga, kepzettsege, stb. aki ott van es asszisztal a szulessel es hogy hol hajthatja mindezt vegre. Gondolom szóba sem jonne azon vitatkozni, hogy a sebesz vajon kioperhatja valakinek a vakbelet otthon vagy sem.

 

És találtál specifikus anyagot?

Tudod, amiről szó volt: prospektív vizsgálatot, amelyből az derül ki, hogy a kórházi szülés statisztikailag értékelhetően biztonságosabb..

 

Ne haragudj de nem is kerestem. Csak helyeket kerestem ahol ilyen jellegu statisztikakat lehet esetleg talalni. Azt hiszem te még mindig nem erted a szandekomat. Nekem eszem agaban sincs sem neked, sem senki masnak bebizonyitani, hogy a korhazban szules biztonsagosabb. Majdnem negy evtizedes prakszis utan ÉN tudom amit tudok es kesz

En csak esetleg segitek masoknak feltarni a realitast. Ha nem kell, hát nem kell.

A sajat gyerekeim tudtak, hogy semmit nem ismetlek. Egyszer megmagyarazom es onnan ők azt csinalnak amit akarnak, persze a kovetkezmenyekkel egyutt. Ez volt a "filozofiam" az eletben mindennel kapcsolatban.

 

 

 

 

 

Előzmény: Dogfüggő (13244)