Dogfüggő Creative Commons License 2012.03.16 0 0 13237

Ne vard.

 

Valahogy éreztem, hogy hiába várom..  : )

 

Nem kell ám "visszamenni kutatni" ahhoz, hogy egyetlenegy kis statisztikát mutass...

Pl. nemrég te kértél tőlem, és hoztam egy csomót; aztán leírtad, hogy pontosan milyen az, amilyet szeretnél, és hoztam olyat is.

Nem volt akkora nagy kutatómunka, hidd el...

De őszintén szólva nem lep meg, ha nem találsz egy darab olyan prospektív kutatást sem, amely a kórházi szülést statisztikailag értékelhetően biztonságosabbnak hozza ki; én is úgy tudom, hogy nincs ilyen.

Egy darab sem.

 

Ettől kezdve pedig a véleményed nem más, mint magánvélemény; ugyanúgy, mint bárki másé.

Természetesen jogod van bármit gondolni, legfeljebb nem vall jómodorra, ha butának nevezed azokat, akiknek a tiédtől különbözik a magánvéleménye. De annyi baj legyen.

 

(Speciel a példád nem is olyan rossz; ha a biztonság a lényeg, nem a sebesség, akkor a lovasszekér kontra Ferrari-ügy kimenetele egyáltalán nem egyértelmű.)

 

Az, hogy a rendőrség letartóztasson valakit egy db anyai pofonért, az szerintem akkora túlzás, hogy már inkább baromságnak nevezném. Azzal együtt, hogy kicsit sem vagyok híve semmiféle pofonnak, sőtsőtsőt.

De ez elszigetelt jelenség a problémakörön belül; olyat továbbra sem hallani, hogy városba költözés, vagy mesterséges színezőanyagot tartalmazó uzsonnaszörpi miatt vinne el szülőket a rendőr.

 

Ne haragudj, de ez teljesen tudomanytalan, ugyhogy nem is kommentalom

 

Dehogy haragszom, nem várom el, hogy minden mondatomat kommentáld. : )

Előzmény: Mr Spock (13235)