Báthory Ödönke Creative Commons License 2012.03.16 0 0 95

Nem tudom, hogy a BAGYban hogy van. Ugyanis nem vagyok BAGYos. Azt tudom, hogy általában az életet nem korlátozzák annyira mindenféle emberi rendelésekkel, mint a HGYben. Kezdve ott, hogy a bejáratnál senki táskáját nem túrják fel, és senkit nem zavarnak el. Nem kötelező brókernek és porszívóügynöknek öltözni, és a nők is sokkal színesebbenn öltözködnek, mint a HGYben. Istentiszteleten bárki oda ülhet, ahová kedve szottyan. Igen, még akár az első sorba is, ha van hely. A büféből se zargatják befelé a népeket, hogy biodíszlet legyenek a prédikáló nagyobb dicsőségére. AZ istentiszteleteket élőben közvetítik, és már az adott összejövetel végén meg lehet venni a friss-meleg felvételt DVDn. Ráadásul csak egy méltányos összeget kérnek érte.

 

Valaha volt ott egy társkereső klub, ahol érdekes etéket töltöttem el. Sajnos akik csinálták, azok kivándoroltak, úgyhogy most nem tudom, hogy vannak ezek. De nekem az nagyon meglepő volt, hogy ott nem tilos a puszi! Bizony, így üdvözlik egymást a népek, persze ismeretségi foktól függően.

 

És hogy a házasság előtti csókkal hogyan állnak? Nem tudom. AZ a helyzet, hogy a csók nekem sose okozott akkora élményt, hogy nagyon forszíroztam volna ezt a kérdést. A szex természetesen ugyanúgy tilos, mint minden normális közösségben. De azt is tudom, hogy emberi rendeléseket nem igazán tesznek a hívek nyakába.

 

b

Előzmény: Törölt nick (94)