Bubo.Bubo. Creative Commons License 2012.03.14 0 0 2301

1. Nem kellene az első nem tetsző szóra agresszíven reagálni, mert ezzel csak ezt éred el: egyre randább dolgokat vágtok egymás fejéhez.

 

2. Nem feltétlenül van nálad a bölcsek köve, és attól mert pozitívan gondolkodónak hiszed magad, még nem biztos hogy ez így is van (szerintem pozitívan gondolkodó nem ír le ilyen dolgokat).

 

3. Ez itt az internet, itt van hely arra, hogy a vessző után hagyjál egy üres helyet, nem sms-t írsz. Nagyon bután néz ki így, amit közölni akarsz. A sok felkiáltójelet, nagy betűt szintén érdemes arra tartogatni, amikor tényleg kiabálni akarsz.

 

4. Borzolt alapvetően az aggályait írta le, alapvetően te sem szeretnéd, ha a gyerekeid az oviban/bárhol ennének olyan ételt, ami fertőzött lehet. (megismétlem: hallottam én már olyan napokig tartó betegségről, amit lagziban megevett, csupa jószándékból készített sütemény okozott...)

 

5. Ha szívességből csinálsz tortát, és biztos vagy abban, hogy nem lehet belőle senkinek baja, ettől még csinálhatod (semmi közünk hozzád), kérhetsz is érte, amit akarsz, kis közösségekben tényleg így megy ez. Itt nem kell a bizonyítványodat magyarázni. Fényképeket, ötleteket mindenki szívesen lát, de egy ideig érdemes a konkrét topik-témára szorítkozni.

 

Előzmény: czifi 73 (2298)