Törölt nick Creative Commons License 2012.03.14 0 0 4612

Véglegessé váltak a turnédátumok.

Ahogy várható volt, a tisztelt zenekar ismét sz*rik a magyar rajongók fejére, és nagy-nagy ívben elkerül minket a hatalmas elánnal beharangozott világkörüli turnén. Bár a menedzser Lucy a rá jellemző sunyi módon folyamatosan hitegetett mindenkit, hogy minél több helyre el akarnak jutni, az európai helyszínek ismét a szokásosak. Németországban és Hollandiában annyit koncerteznek, hogy lassan ők maguk sem tudják számontartani, viszont egyes régiókat - mint például Magyarország- előszeretettel ignorálnak.

Persze Krakkó vagy Prága nincs a világ végén, de elég undorítónak tartom a zenekar effajta húzásait. Jó lenne, ha észbe kapnának végre, nem csak a holland és német rajongók s*ggét nyalnák folyamatosan, és megadnák a tiszteletet azoknak is, akik itt rajonganak értük, itt költik rájuk a pénzüket (a webshopon keresztül például), innen zarándokolnak el utánuk valahová a "hetedik jófenébe".

Megértem, hogy utálják ezt a térséget, de nem hiszem, hogy belehalnának, ha nagy ritkán idetévednének. Szánalmas, hogy a pályafutásuk alatt mindössze egyszer tették ezt meg.