asztalosistvan2
2012.03.14
|
|
0 0
63356
|
Joci : En egesz 2011 februarjaig (2010 oktoberetol) 3 hetente jartam Marosvasarhely-Szeged utvonalat, Hodmezovasarhely es Szeged kozott utaztam minden egyes alkalommal (nempedig Nagylak fele). Annyit tudok mondani a Bekescsaba-Szeged utvonalrol, hogy 1x megfogtak az Anno Vendeglonel 150 km/h-val (vasarnap volt, nem volt senki se az uton, hogy utinfot adjon) egy Ford Focus rendorautobol (az ut szelen levo fal mogott alltak, meg a rendor felrenezett a lezer mellett, nezte, hogy nem vagyok normalis). Nem allitottak meg...nem volt blokkolom meg, radarjelzom meg se csippant. Utana ahogy beersz Vasarhelyre, a korforgalomnal, a 4 savos szakaszon vettem eszre a JMX rendszamu feher Renault-ot, szerencsere kozelrol merhetett, idoben lefekeztem. Meg ket alkalommal volt meres az uton, amit nem lattam : egyszer a kamionos kollegak (ekkor hetkoznap volt), jelentettek egy feher Opel Astra-t Oroshaza elkerulo szakaszan, utana meg az Anno vendeglonel a feher Megane-t (a kamionosok feher Suzuki-t mondtak, de elvegre mindegy). Ugyanakkor jelentettek egy alkalommal Berettyoujfalu fele Szeghalom nevu telepulesen valami kameras autot, de nem mentem arrafele, hiszen Sarkad iranyabol erkeztem...kb ennyit tudnek mondani |
Előzmény: pappjoci13 (63353)
|
|