Fecó_62 Creative Commons License 2012.03.09 0 0 3436

Szia Irén vagyok és átveszem Fecótól a staféta "botot".

 

Bizony nagyon szeretjük az állatainkat. Kisherceg és a róka jut az eszembe. Ha megszelidítettél, felelősséggel tartozol irántam.

 

Pletyka majd 15 évig volt velünk. Fánika fél éves volt amikor el kellett Pletyust altatni, mert egy daganat volt a pofikáján, amit előszeretettel gyógyított Fáni. A doki véleményét kértük ki mit is kellene tennünk. Ő az altatást tanácsolta, mert később nagy fájdalmai lehetnek Pletyusnak. Így kellett tennünk a kutya érdekében. Én amúgy sem szeretem látni amikor szenved a jószág, de ez emberre is érvényes.

 

Fánika egy különleges teremtmény. Azt kértem az égiektől, hogy játékos legyen, szálkás szőrű legyen, okos legyen stb. Amikor a barátink elhozták hozzánk, egyből a konyhába ment, mert tudta, hogy ott lesz a tányérja. Otthon volt abban a pillanatban.

Van kb 10-15 játéka amit külön-külön ismer. Ha azt kéred hozza ide a csillagot, a kukoricát vagy más játékot, azt hozza oda. Van egy sipoló sörünk is amit az apósomnak visz nagy szeretettel amikor jönnek hozzánk mert azt kéri. Vannak olyan játékai is amiket már eldobtunk mert elszakadt, de amikor meghallja a nevüket, akkor nekilát keresni őket.

Hát ilyen ez a mi kicsi Fánikánk.

Igaz ma már nem jut annyi idő, hogy foglalkozzak vele, de azért amennyi időt lehet azt vele, velük töltöm. 

Engem nagyon őriz Fánika és ebből adódik sokszor a morgása, ha Borcsa közelít hozzám vagy ha ugrál rám és szólok neki, hogy nem szabad.

Amúgy nem morog ránk csak az idegenekre, lehet az ember vagy kutya.

 

Szerintem a kutyák különleges teremtmények.

Hát most ennyi ami az eszembe jutott.

Szép hétvégét!!!

Előzmény: ncsk (3435)