cruciferous Creative Commons License 2012.03.07 0 0 2248

Üdvözlök Mindenkit!
Szólnék szeretnék, hogy meg van a találkozó időpontja és ha minden összejön, pont kerül a dolgok végére hamarosan. Kire milyen büntetés vagy sors vár, azt a jövő elhozza.....
Jelen pillanatban két tv-vel kapcsolatosan biztosan változások fognak életbe lépni. Mind két tv-nek büntetőjogi perben kell felelnie tetteikért és itt nem a csúnya beszédre gondolok.
Akikről szó van, akikre én gondolok és korábban írtam is, elég súlyos felelősségre vonásra számíthat a Magyar törvénykezéstől.
Annyi jó történt, hogy meg lett akit kerestem! A tv-je intézte el, hogy idetaláljon és csatlakozzon hozzánk, még hozzá azzal, hogy miután "közös megegyezéssel" rábírta, hogy elmenjen a pennytől elkezdte a háta mögött ócsárolni és kígyót - békát mondani rá, amit a jelenlegi dolgozói visszamondtak neki. Ez egy jó húzás volt neki amivel jót tett nekünk! Köszönjük! Ez olyan, mintha egy korona tanút kaptunk volna ajándékba!
Kitartást Nektek, legalább egymásnak ne essetek neki, remélhetőleg nem sokára vége lesz és mindenki odakerül ahová való!