leho01
2012.03.06
|
|
0 0
33757
|
Na tehát annyira jutottam hogy valamivel jobb a hatásfok de még mindíg nem kielégítő egyes helységekben a padlófűtés.Az iszaptól lehet egyébként az hogy nem kellő hőmérsékletű egyes körökön a hőmérséklet?Mint írtam is utóbb is vannak körök melyekből egészen csak ép hogy langyos víz tér vissza az osztóba ,ezek a helységek nem is melegek.Arra gondolok ezekben a körökben nem furdul meg a víz csak nagyon lassan vagy egyszerűen mint írta is itt valaki sok hőt lead.De ha sok hőt lead oszt azért hül vissza szinte majdnem hidegre a visszatérő akkor hova megy ez a hő? Azt is észre vettem egyes helységekben hogy nem egyenletesen meleg a padló hanem szakaszosan,levegő viszont nincs benne.Mindegy teszek fel képet a kazánról egy kicsit szar minőségű a kép nem tudom ellehet e menni rajta.Egy pár tanácsot szivesen fogadnák mit lehetne beépíteni vagy újítani rajta.Első körben arra gondoltam hogy ketté valasztanám a két szintett alsó szintre is egy keringető meg a felsőre is hátha jobb lenne.A kép itt,nem kinevetni békebeli rendsze..:D http://www.kephost.com/view3.php?filename=ys46hv3zvs5s03y6ydoe.jpg |
|