Womenfolk Creative Commons License 2012.03.04 0 0 2244

Álnick-olett! Humoros egy név, főleg, ha valaki a saját nevét csak így akarja a névtelenség mögé bújtatni! Mert ha összerakjuk a nevet, amihez nem kell területvezetői "végzettség" kijön egy igazi név aki jelenleg is dolgozik ezen a területen. Vagy csak egyszerűen valaki haragszik rá és így akar az igazinak betartani.
A kockában meg ráhibáztál! Tuti egyre gondolunk! Csak a feje a kocka, amúgy gömbölyű és iszonyatosan ostoba!

Kedves Álnick-olett!

Fura megállapításaid vannak! Van neki mindenféle baja?????? Tudod mit?! Ennyi erővel mindenkinek van és mégis emberül próbálunk viselkedni. Miért kell elviselnünk a hisztériás rohamait? Ez is fényesen bizonyítja, hogy mekkorát tévedett a Penny! Egy labilis idegrendszerű kis görcsöt minek raknak meg területvezetőnek? Egymásután érik a bajok! Fogják is, mert szerintem sokan megátkozták ami úgy látszik fog is rajta. Persze egyszer ennek is vége szakad, amikor majd felel a tetteiért! Kíváncsi lennék akkor "kockára, meg a dragon1-re" mit fognak magukkal kezdeni!
Remélem mihamarabb megszületik az igazság, a buta, ostoba, oda nem illő embereket kihajítják és akkor hajrá! Megmutathatjuk a munkaadónknak, hogy a Magyar nem hülye és birka, igen is tudunk dolgozni anélkül, hogy mindennap ha kel, ha nem jogtalanul piszkálnának bennünket. Még azt sem tartanám hülyeségnek, hogy az elbocsájtottaknak is utána néznének, hogy mennyire volt jogos vagy sem!

Előzmény: Törölt nick (2243)