Womenfolk Creative Commons License 2012.03.03 0 0 2240

Szia "Kedves Kolléganőm"!
De örülök Neked! Főként azért, mert szerencsére van rajtam kívül is olyan kollégám, akinek van bátorsága ide beírni tudván azt, hogy az állásával játszik.
Az említett "hölgyike és "kocka" barátnője" szinte a teljes közös bulis kis képeiket törölték valójában a közösségi oldalakról.
De az ismeretségnek is kilett adva "ukásznak", hogy mindenki tüntesse el az oldaláról az ilyen képeket. Szép kis demokrácia van! Még jó, hogy nekünk nem adta ki utasításba! Lehet, attól félt, hogy könnyebben meg lesz a valóság alapjának bizonyítása a képeket látván.
Én és kollégáim is azt várják, mikor repül már oda vissza ahonnan idejött hozzánk! Keserítse a saját földijeit és ne minket! Úgy is csak egy bevándorló marad. Nem is tudom hogy lehetett belőle területi vezető! Hisz boltvezetőnek is csapni való volt! Ne idegeskedj, mert nem kellene a másodiknak lenned, akit odaküld ahonnan már nincs visszaút! Az egész nő nem ér annyit! Kitartás és remény! Már csak ez maradt ugyan, de én bízom az igazságban!
Engem az sem érdekel, hogy meg van "tiltva" a kirúgott kollégákkal való kapcsolat tartás. Én akkor is tartom a kapcsolatot, mert százszor többet érnek mint ez a borzalmas nő személy!

Előzmény: Törölt nick (2239)