gergerg Creative Commons License 2012.03.01 0 0 1742

Az egész egy kis nevetséges ügy. Arról van szó hogy bejelentette, 8 helyett 7:45-re menjek. Ezt még benyeltem, bár ezt nem kérésként hanem követelésként tette. Reggel megkaptam a feladatot, szakmunkákat szoktam kapni, hazamentem gépekért,szerszámért, (mert nekik nincs semmi) elmentem, megcsináltam a melót, amit 2 napra szántak nekem, kb 13:40 re. Gondoltam megindulok befelé a telebhelyre. 13:45-re be is értem. Ekkor kopogott ki az ablakon. Ilyenkor szoktam még egy kicsit tenni-venni, pakolászni a műhelyben, meg megbeszélni vele a következő napot. De most nekem esett, hogy ha kint dolgozok valahol, akkor onnan induljak el 2-kor, és ha nincs is nállam szerszámjuk, akkor is menjek be jelenléti ívet írni. De a lényeg a hangnem volt, mit egy utólsó trógerrel szoktak beszélni. Mondtam hogy ez így nem fog menni, erre azt mondta hogy akkor én nem vagyok együttműködő és megírjuk a papírt. Mondtam hogy kezdhetik is. Ezután jött amit már írtam. Azzal indokolt hogy már volt bent egy közmunkás és az nem láthatja hogy én is előbb mentem be mert akkor majd mit mond neki hogy ő miért nem jöhet be. Mondtam neki hogy nem az a megoldás hogy engem baszogat, azért ő a pm hogy kezelni tudja az ilyet. Persze itthon kiderült hogy amit ő úgy adott le nekünk hogy törvény, az semmi, egyszerű kérésecske. A kéréseket meg nem szokás követelni.

Előzmény: gergerg (1740)