Eyeball
2012.02.29
|
|
0 0
12925
|
- "Véletlen" találtam egy nagyon érdekes kis cikkecskét, mely anno 2000. évben íródott... és mily fura - hát pont ott is a fegyvertörvény "enyhítését" ecsetelték, a következő címmel:
"Visszafelé sülhet el a fegyvertörvény módosítása"
-Itt a link!
- Úgy érzem, mintha a történelem újból ismételné önmagát! :-))
- Már itt is voltak benne hihetetlen bugyuta és elképesztő negatív demagóg dumák:
"...Mint mondta, a hazai fegyverkultúra hiánya miatt a gáz- és riasztópisztolyok szabad vásárlása "őrületbe" torkollhat." (HÖ-HÖ-HÖ)
"...Rendőrségi szakértők nem elsősorban a súlyos bűntettek, rablások elszaporodásától tartanak a riasztófegyverek felszabadítása után. Sokkal inkább a közterületi garázda jellegű bűncselekmények számának növekedésétől. Emellett pedig attól, hogy a gázpisztollyal "hősködő" fiatalt a valódi fegyverrel rendelkező civil vagy rendőr önvédelemből lelőheti, mert nem tudhatja, az illető mit tart a kezében." (De könyörgöm... ki az a hülye, aki ráfog egy gázriogatót egy éles fegyverrel rendelkező rendőrre..?)
- Hát nem tudom, én az azóta eltelt több mint 10 év alatt nem igen hallottam égbekiáltó gaztettet elkövetni egy gázpisztollyal... Vagy ti igen..? Ez a cikk is bizonyítja, hogy anno akkor is mekkora negatív hisztéria volt a gázpisztolyok körül - teljesen feleslegesen.
Üdv. |
|