cimbóka Creative Commons License 2012.02.26 0 0 17

Szia Wyd!

Egyszer már elkezdtem a választ, de éppen akkor elszállt a netem, úgyhogy most kezdem újra.

Szóval köszönöm, hogy válaszoltál, már azt hittem senki sem lakik ott.:)

Közben mi már túl is vagyunk a  döntésen, vagyis folyamatban van a vásárlás. A birtokbaadás is meglesz márciusban várhatóan.

Ami a házban feltűnt még az ősszel, hogy bár a közös  közös képviseletet más is dícsérte már, de bizony én elég koszosnak láttam a lépcsőházakat.

Ami döbbenetes volt, az a "zöldtetővel" rendelkező, vagy "kertes " földszinti lakások állapota, pontosabban a fű állapota volt. A közös kertben szintén. Néhány kivételtől eltekintve mindenhol kiégett fű, már amennyire annak lehet nevezni. Inkább a szürke föld volt a jellemző, vagy gaz. Nem tudom megérteni, hogyha már valaki pénzt költ arra, hogy legyen egy kis zöld körülötte, akkor miért nem tesz azért, hogy az szép is legyen. Igénytelen.

Amint láttam, elég sok külföldi jött-ment. Gondolom ők bérlők általában. Remélem nem fogjuk megbánni a döntésünket.

A volt Közt. tér eléggélepukkant, de remélem, hogy az Erkel-színház felújítása, és a 4. metróállomás elkészülte után , mellett, a parkot is rendbeteszik majd, mert megérdemelné.

Ha van még valamilyen belső információd, akkor szívesen venném. A közös költségről pl. tudnál mondani valamit? Azt elfelejtettem megkérdezni. Illetve, hogy egy 50m2körüli lakásnak mennyire jön ki nagyjából a fűtésköltsége?

Szükségünk lesz majd redőnyösre, villanyszerelőre a lámpák bekötéséhez, meg egy asztalos is kellene, aki néhány apróságot megcsinál. Ha tudnál ebben segíteni, akkor az is nagyon jó lenne. Akár priviben is.

Köszönöm.:)

Előzmény: Wydrian (16)