annyi baj legyen
2012.02.26
|
|
0 0
35353
|
Szerintem teljesen felesleges HEV-nek esnetek, ő csak berakott egy linket egy prezentációról, ami a közgyűlésen le lett vetítve. Akár én is berakhattam volna, mert az RSS olvasó jelezte az új hírt, és már délután olvastam, akkor nekem jönnének a kérdések? Válaszokat úgyis csak azok tudnak mondani, akik kitalálták az egészet. Hiszen most már lesz "egy Interneten elérhető felület (ÜZENŐFAL)", ahol bárki kifejtheti a véleményét. Ugyan nem tudom, hogy a jelenlegi termeszetbarat.hu-n lévő fórum erre miért nem alkalmas... Vagy a "portál szintű internetes felület aktuális információkkal).. Azt hittem, már ez is üzemel, szintén a termeszetbarat.hu képében, ahova ráadásul, többek között HEV töltött fel hatalmas mennyiségű információt. De biztos nem felel meg az új szelek irányának, nosza, az MTSZ készítsen egy újat, tellik rá.
Most vagy GI még azzal sem volt tisztában, amikor a prezentációt készítette, hogy létezik az MTSZ-nek már egy honlapja, ami a fentebb felsorolt jövőbeli céljait már megvalósította, vagy csak egy szokásos bullshit szöveget írt bele?
Nem kérdéses, hogy az MTSZ működésében változásokra van szükség, mert eléggé tetszhalottat tud játszani, de már rég megette a fene az egészet, ha az igény nem belülről jön, hanem kívülről mondják meg mi a jó. |
Előzmény: nagypapi (35351)
|
|