Törölt nick Creative Commons License 2012.02.25 0 0 2233

Sziasztok!!

Én is csatlakoznék a "kis-hölgy" elleni fan klubhoz, olvasva az előzményeket, nem bírom megállni, hogy ne írjam ki magamból ami végtelenül megbotránkoztat, szerintem nem csak engem,másokat is, akik ismerik őt, márpedig látom SOKAN vannak!! 

Hosszú évek óta vásárlója vagyok a pennynek, napi szinten bejárok sok mindent látok, hallok, talán olyat is amit nem kellenne!! Utóbbi időben amikor ő bent van, megfagy az boltban a levegő, a dolgozók még egymáshoz sem mernek szólni, nem , hogy a vásárlókhoz, mert ez egy önkiszolgáló bolt és tessék megkeresni!!

Tudni kell róla, hogy sok" jóbarát" veszi őt köröl, "EGYÜTT JÁRUNK BULIZNI BARÁT", kinek néznék el pl, hogy nyitás után fél órával ő még nincs sehol, pedig ő a műszak főnök.. buliból egyenesen dolgozni jön... ellehet képzelni aznap mennyit ért a munkája....ha mással fordulna elől úgykirúgnák, hogy a lába nem érné a földet, de mivel az " ivócimborájáról"van szó, semilyen következményt nem vont maga után, mivel a kishölgy mai napig dolgozik!Vajon ezt a felső vezetőknek  jelentette??

A pénztárosok olyan stresszesek, hogy gyakorlatilag  elfelejtettek mosolyogni, mi ez itt kérem, koncentrációs tábor vagy munkahely??Nem lehetne  ezen a helyzeten javítani estleg változtatni??

Nagyon szerettem ide járni , most is jövök, de már nem szívesen, az árak és a termékek viszont kedvezőek a pénztárcámat nézve, ezért  még ha le is kell nyelni  sokszor azt a bizonyos békát, továbbra is maradok penny törzsvásárló!!!