Wassernyolcas Creative Commons License 2012.02.25 0 0 1108

Üdvözlök Mindenkit, aki itt olvasgat és írogat. Tegnap visszaolvastam kb. 100 hsz.-t. Ezek közül volt olyan hozzászóló, aki a máj és a vese működésének esetleges zavaraira vezette vissza a fülzúgás kialakulását. Nem tudom, hallottatok-e már Szabó Gyuri bácsi füvesemberről, az ő előadásairól. Érdemes utána olvasnotok. Igaz a fülzúgásról még nem olvastam tőle, de a máj és a vese működési zavarainak gyógyításáról igen. Most bemásolom egyik előadásának májra vinatkozó kivonatát. Ha nem kapok ki Tőletek, akkor hamarosan a veséről szólót is.

Szóval: 

"A májunkat kell karban tartani. A gyermekláncfű, a pitypang levele zölden kiváló salátának Heti 7-szer csipetnyit a salátába, összevagdalni. Egy héten egyszer egy csésze teát kell belőle csinálni, és meginni. Nyáron a frissből, télen a szárazból. Kiváló a máj működésére, és amellett még nagyon jó a cukorbetegség megelőzésére. Magyarországon ma 500 ezer cukorbeteg van, 10 év múlva 1 millió lesz. A keserű nagyon kell a májunknak.

A másik az aranyvesszőfű. Kanadából származik, máj, epe és vese, hólyag, amire hat. Egy csésze tea elég hetente, hogy a májunk tökéletesen működjön. Sokan mondják, hogy nincs rá idejük. Az ilyen emberrel nem is érdemes foglalkozni, az legyen beteg.

Cikória kávét ittunk gyerekkoromban, akkor nem volt baj a májunkkal és epénkkel, sőt a székletünkkel sem. Lehet a gyökerét is használni, fogyaszt is, székletet csinál, és a cukorbetegség megelőzésére is kiválóan működik. A cikóriában lévő innoin óriásmolekulájú szénhidrát, ami lassítja a cukor felszívódást, segít a béta sejtnek.

Nőknél közönséges cickafark. Kiváló gyógynövény minden nőnek. Serdülőkortól amíg él. Heti egy csészével kellene meginni belőle. A máján kívül, a koleszterin termelését rendben tartja, epeműködést segíti és van benne növényi ösztrogén, nem hormon. Nem csinál mellrákot és nem híznak el tőle. De az isten úgy teremtette a nőket, hogy immunrendszere van, a másik az ösztrogén hormon, mert ők hordják ki a babát, ők nevelik fel a gyereket. Aki használni fogja, annak nagyon kevés baja lesz, heti egy csésze teát elég fogyasztani belőle. Férfiaknak nem ajánlom, mert magas lesz a hangjuk tőle J

 

Aztán van egy nagyon keserű, ezerjófű, a kisezerjófű. Ezer mindenre jó. Többek közt a májunknak is. Amikor már baj van a májunkkal, akkor ugyanezeket a növényeket lehet kúraszerűen használni. Akkor viszont naponta 6-8 hétig lehetőleg reggel, és 8 hét kihagyás után lehet folytatni esetleg még tovább is. Amikor rendbejött, akkor visszatérni a heti egyre és akkor nem fog megismétlődni. A hepatitisz C-nél nem alkalmasak, ill. ha a májban ciszta van. Ebben az esetben a diólevél teáját lehet használni, bár nem olyan hatékony. Reggel meginni a teát, a levelet betenni a hűtőbe, és éjjelre fölmelegítve dunsztban rátenni a májra, 6-8 hét alatt a ciszta a felszívódik, 10-12 hét alatt a hepatitisz C is megszűnik.

 

Egy német orvosprofesszor 100 növényt megnézett, 17-nek volt antibiotikus hatása. Többek közt a diólevélnek.

Orvosok mondták a rádióban, hogy vége az antibiotikus korszaknak. Amikor azt hallottam, eszembe jutott a martilapu. 3000 éve a kínaiak használják. Szivarként használták, beszívták a füstjét. Ma is használ. 3000 éve nem tudta megszokni a kórokozó. Vajon miért? Mert a gyógynövényekben lévő hatóanyag sose azonos összetételű. Függ az időjárástól, a talajtól, esőt kap-e, napot, későn indult a tavasz? Soha nem azonos egyetlen gyógynövény sem. Emiatt nem tud rezisztencia kialakulni. Ahogy 3000 éve reagált rá a szervezetünk, most is úgy gyógyít. Nem véletlenül gyógynövény a neve. Ennyit a májunkról."

Üdvözlettel: W8.