ncsk Creative Commons License 2012.02.24 0 0 3413

Minden nap találkoznak, hiszen a fekete évek óta minden nap jön, inkább azért feszült Fiona, mert ez a mi kertünk és tulajdonképpen el kell tűrnie, hogy valaki ide csak úgy beslattyog minden nap (itt nincsen senkinek kerítése). Egyébként meg féltékeny is rá, mert szeretem a feketét is és persze hívom és simogatom, erre totál kiakad és azonnal hoz 2-3 labdát, hogy vele foglalkozzak ne az idegennel :)

Egyébként a találkozás az úgy történik, hogy Fiona ráront a feketére (évek óta minden nap eljátszák ezt a színjátékot), de csak olyan kamu szinten, mert ez mégis csak az ő területe a fekete meg kamu szinte megadja magát (szerintem csak azért mert reménykedik egy románcban) :) és innentől nagyjából béke van :) Na amikor néha a Nelli is átjön kész káosz :)

 

Amúgy ma volt itt a kistacsi Írisz és meglepő modon semmi morgás az elején, hanem hatalmas hancúr. Persze amint előkerülnek Fiona saját tulajdonú tárgyai ugymint csont, labda és nyálazott faág, akkor már odamorrant a kicsinek (aki mellesleg szerintem akkora kezd lenni mint Fiona). A kicsi jólnevelten behódol ilyenkor és nem zargatja a miénket. Majd ha ivarérett lesz és kinyílik a csipája, na akkor azért felügyelnünk kell őket rendesen szerintem.

 

Ez egy mai válogatás a csontozásról :)

 

Előzmény: akkdomedee (3412)