srq Creative Commons License 2012.02.23 0 0 31437

Az a baj, hogy össze-vissza süketelsz, nem keverek semmit, hanem te hazudozol egyfolytában. Ez csupán egy újabb sablon válasz "tőletek".

 

A progresszió nem tétemelést jelent, hanem folyamatosságot. Még ha úgy is értjük, hogy folyamatosan emelem a tétet, akkor sem állja meg a helyét a progresszió mint definiáló kifejezés a Martingale-re, vagy a Labouchere-re, mivel egyik sem puszta tétemelés, hanem tétemelés bizonyos szabályok szerint, tehát stratégia.

 

"A martingale-módszer egy szerencsejáték-stratégia..."

forrás: Wikipédia

 

"In a true random memoryless game any betting strategy (like Martingale) cannot improve the expected winnings."

forrás: Wikipédia

 

Amit pedig te propagálsz, az egyfajta tétemeléses stratégia párosítva valamilyen statisztikával, aminek az alapját véletlenszerűen generált számok adják.

 

Már pedig az a statisztika, aminek az alapját véletlen számok adják, csakis önmagára képes reflektálni, a jövőt semmiképpen nem képes előrevetíteni, azaz a rulett játékos számára semmit nem ér. (Akár fogadhatna minden pörgetésnél másik számokra, ugyanott lenne.)

 

Ez a lényeg. Minden más, amiket irkálsz, a "bizonyíték" videóid, mind semmit nem érnek emellett a törvényszerűség mellett. Ezzel nem tudsz szembemenni semmilyen stratégiával, vagy programmal, hacsak nem te vagy a Jóisten, már elnézést, és a mindenható hatalmadnál fogva esetleg csalsz egy kicsit:)

 

Előzmény: monter (31435)