Antisystem Creative Commons License 2012.02.23 0 0 12932

Nézd, ugye vannak a szubjektív érzések - abban minden bizonnyal van eltérés, nem kis részről pont az illető szülő hozzáállása mián... n.b. nem szivesen ismeri el senki - önmagának főként nem - hogy bizony ár/érték arányban valami feleslegeset csinált... tudod, ez az az effekt, hogy ha valamit drágán veszel, azt utána muszáj a vitrin fő helyére tenni, hisz értékes - hisz drágán vetted:))) - tömören nevezhetjük az ego önvédelmének, az önigazolás természetes szintjének. Meg hát az is kétségtelen tény, hogy pénzért, szolgáltatásként meg lehet venni figyelemnek megélt kontaktusokat.

 

Viszont a gyakorlatban soha nem tapasztaltam, soha nem láttam olyan statisztikát se, hogy az ügyeletnél született területi babák és anyák egészségi állapota érdembn különbözne az elitkórház sztárfőorvosánál születettnél.

 

Pontosabban egy kivételt ismerek, amikor valaki annál akar szülni, akihez előzőleg is évek óta jár nőgyógyászhoz. Mert az nyilván lelkileg is előny, meg gyakorlatilag is, hisz ismeri az adott orvos a pacienst.

 

ÜdV

 

Előzmény: Dogfüggő (12923)