misinator Creative Commons License 2012.02.22 0 0 897

Topic off:

 

Ez egy embertípus.

 

Volt szerencsém(?) a stílussal találkozni Totalcar fórumokon. Egy ideig még az a gyanú is felsejlett bennem, hogy egy ottani kommentelővel találkozom a haditechnikai fórumokon is. Egy autóipari szakember, hasonló szófordulatokkal, mint molnibalage-é; ez nettó baromság stb. A nicknevét rendszeresen változtatta, ennek ellenére egy mondatából fellehetett ismerni a fickót.

Aztán írtam egy hozzászólást. Hogy ennek tudható e be, de tény, hogy utána velem - de gyakorlatilag csak velem, a többiekkel vitatkozva mai napig hozza a formáját  - egészen más hangnemet ütött meg. Normálisan válaszolt, készségesen - kérés nélkül - keresett linkeket válaszaihoz.

Egy jóideje hanyagolom az ottani kommentelést, a vitákba is csak betekintek.

 

Az ominózus hozzászólást ide nem linkelem be, annyira még nem ugrott nekem molnibalage :-)

 

Annyit súgok, ha érdekel az ominózus hozzászólásom, az idézet mondat alapján megtalálod, amit bár nem a célszemélynek címeztem, de az előzményekből pontosan tudta, hogy a lényeg neki szól :-)

 

"...Jellemzője eddigi "társalgásaink"alapján bizonyos személyeknek a valós vagy vélt fölényes tudás és ész birtoklásának tudata, az ebben való megrendíthetetlen hit , az ezekből formált jog az arrogáns hozzászólásokra, mások leugatására..."

 

Nyugodtan használd fel, ha úgy gondolod :-)))

 

Topic on.

 

 

Előzmény: r1 (890)