Fehérpárduc Creative Commons License 2012.02.21 0 0 5094

"Vízalatti fotózásra szerintem alkalmatlan, tekintve hogy felhajtóerőt képez a légzsák."

Ez nem így van, ha beleteszed a gépet és lezárod, az elejét ki tudod nyitni és kinyomod belőle a levegőt, onnantól majdnem lebeg, legalábbis nekem a DSC-V1-el.

"Aki búvárkodik, nem 5méterig megy, aki meg nem búvár..."

Ez nem búvár tok és nem is profi gépekhez van, hanem kompakt gépekhez.

"az 1-méteres beázáshoz annyit hozzátennék, hogy a felszínen a legnagyobb az esélye a beázásnak, mivel ott nem nyomja össze a nyomás a záródó részt"

Ettől nem kell tartani, mert 3 helyen is zárva van és nincs összefüggésben a külső nyomással a záró mechanizmus, nem úgy működik.

"Én maradok a búvártoknál."

Tökéletes választás, de nem mindenki fog egy 30e-s géphez 100e forintos búvár tokot venni. :) Vannak jó vízalatti kompakt gépek is, de azok ára is 80e Ft körüli. Ez a 10e forint alatti árával nem versenytársa egy búvártoknak, de nem is arra való.

Ez a tok hobbi célra, nyaralásra akár a homoktól, vagy a parti vízekben használható és védi a gépet, de akár esőben, télen is jó szolgálatot tehet. Nem búvártok, hanem vízalatti tok 5 méterig, de üveg a lencséje elől, emiatt a képek is jó minőségűek a megfelelő gép beállítások mellett.

Ezzel és Sony DSC-V1-el készült képek:

Előzmény: [Balage] (5093)