amanita_phalloides Creative Commons License 2012.02.21 0 0 352

Neked ajánlom azt az oldalt és ezt a valamikori professzort az torontói egyetemről, kinek neve Robert O'Driscoll.  Azért írom valamikori, mert 96-ban meghalt, és ő volt az elsők egyike, aki felismerte és nyilvánosságra is hozta, tanulmányokban és cikkekben, hogy a New World Order, azaz az Új Világrend miben mesterkedik.

 

http://www.scoreboard-canada.com/nwocanada-aboutodriscoll.htm

 

Ő volt az aki leírta először, hogy mindenütt tönkreteszik és leépítik az államok hadseregeit, mert ezek nemzetállami alapon szerveződtek és feladatuk a hon védelme, és mint tudjuk nemzet és hon, mint fogalmak irritáló fogalmak számukra.

 

A honvédség helyét mindenütt a felfejlesztett rendőrség veszi át, mert a jövő nagy háborúját a városokban fogják megvívni, mert a rabszolgasorba és nincstelenségbe taszított népek fel fognak lázadni, és a rendőrség feladata lesz mindenütt e lázadások leverése, bármi áron, maximális erőszakkal. Leírta azt is, hogy a rendőrség felfejlesztését a terrorizmus és kábítószer ellenes harccal fogják indokolni. Sok hasonlót írt még, aztán amikor elérte az ingerküszöböt azoknál akikről és akik ellen írt, akkor kidobták az egyetemről, művei eltűntek, és 96-ban meg is halt.