4Hópihe Creative Commons License 2012.02.20 0 0 2803

én annyit hallottam,hogy a pethöben voltak a varsóiak,-és bemutattak képzést náluk ,hogyan mivel müködik a fejlesztés-de ez még tavaly május magasságában volt..

 

asegédszköznél egyáltalán nem értemhogy lehet féllábra irni , és a másikhoz saját uton keresiteka megfelelö párt.. nálunk sem az orthopédus aki eldönti jó lett e a segéd eszköz hanem a konduktor nézi meg.nekem annyit mondtak ha viseli a gyerek, piros nyomodott foltokat kell keresni haa gyerekesetlegesen fájdalmat -nyomásérzékenységet jelez-azontul,hogy utálja az egészet... ha ilyet tapasztalok akkor bevisszük és a konduktor is bevizsgálja agyereken. nekünk is volt amikor teljesen ujra kellett gyártatni az egészet....

 

mütét elötti labort  megcsináltuk... nagyon szorongtam,mert utolsó élménye a civil doktornál jó pár éve volt, amikor azt mondta fehér ruhás van bennt, akkor ö nem megy be... doktora toleranciáján mulik ki hogyan reagál erre- akkor a doktor azt mondta sebaj majd kimegy a váróba és ott nézi meg a gyereket..igy nem volt kényelmetlen és a gyerekemet sem kellett agresszivan beeröszakolni...-de ez az akkori élmény kellö szorongással töltött el- szerencsére nagyon jól sikerült minden-hös nagy lányként megoldottaigy mindenképpen belefértünk a toleranciába.

kisasszonynak is kavarognak a gondolatai  a mütét körül- kezdi elfogadni-egyenlöre az a legfontosabb kérdése mindig,hogyan oldjuk meg,hogy valaki ott ülhessen mellette...és nyugodt és nem sirdogál.

Előzmény: gema07 (2798)