phoenix77 Creative Commons License 2012.02.19 0 0 10332

Az utolsó levél a banktól 2005 06. hó, a jelenlegi közjegyzőtől érkezett fizetési meghagyást pedig 2011 december végén vettem át. A most megkapott idéző végzés mellékleteként szerepel a bankkal kötött szerződés másolata, a felmondó legél, és annak tértivevénye általam aláítva (ez az utolsó cértesítés) valamint a közbülső cég és a jelnlegi cég közötti engedményező nyilatkozat, ez is 2011 májusi dátummal.

A bank és a közbülső cég közötti engedményező nyilatkozat nincs itt, egyéb levél, felszólítás meg nem érkezett. A kereset leírásában szépen ott van, hogy a bank egyik cégnek, majd egyik cég a másik cégnek engedményezett, előbbinél semmi, utóbbinál meg pontos dátum megjelöléssel, a leírás szerint az  engedményezési nyilatkozatok csatolva, azonban a bank és az első cég közötti  nyilatkozat valahogy nem került bele. Gyanúm szerint ezt még most szerezhetik be (netán most írják és visszadátumozzák) de tény, itt nincsen, engem ezzel kapcsolatban 2005 júniusa óta senki sem keresett.

Az engedményezés megtörténte csak egy dolog, valami tértivevényt csak elő kellene kapniuk, hogy márpedig erről engem értesítettek, nem?

Köszönöm  a válaszadást.  

Előzmény: dr_ius (10330)